Algemeen

Belangrijke informatie

Vergoedingen

Lees hieronder meer over onze vergoedingen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Kind

Els

Els is kinder- en jeugdtherapeut en ingeschreven bij beroepsvereniging VvvK. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de therapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Ook hierbij is zij aangesloten.

Registratienummer VvvK : A-16-208

Licentienummer RBCZ: 409199 R

 

Nancy

Nancy is kinder- en jeugdtherapeut en ingeschreven bij beroepsvereniging VvvK. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de therapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Ook hierbij is zij aangesloten.

Registratienummer VvvK : A-17-228

 

Licentienummer RBCZ: 171074R

 

Jorien

Jorien is speltherapeut en ingeschreven bij de landelijke beroepsvereniging NVVS/FVB. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden bij Jorien. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de speltherapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Jorien is hier ook bij aangesloten.

Registratienummer NVVS: K-15031
FVB: 108202

Licentienummer RBCZ: 209227 R

 

Vergoed uw verzekeraar de therapie?

Wilt u zeker weten of uw verzekeraar vergoed, dan kun u het beste zelf even bellen. Bij begeleiding van Jorien, geef dan aan dat het om speltherapie gaat. Bij begeleiding van Els of Nancy, vermeldt dan dat het gaat om integratieve kinder- en jeugdtherapie.

Heeft u hierover meer vragen, mail of bel dan gerust!

Ouder & professional

Onze workshops en trainingen worden niet vergoed door de verzekering. Onze opleidingen zijn BTW vrijgesteld door onze registratie bij het CRKBO.