Algemeen

Belangrijke informatie

Vergoedingen

Lees hieronder meer over onze vergoedingen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Kind

Els

Els is kinder- en jeugdtherapeut en ingeschreven bij beroepsvereniging VIT. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de therapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Ook hierbij is zij aangesloten.

VIT

Nancy

Nancy is kinder- en jeugdtherapeut en ingeschreven bij beroepsvereniging VIT. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de therapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Ook hierbij is zij aangesloten.

Licentienummer RBCZ: 171074R

VIT

Licentienummer VIT: 683.21.A.

Jorien

Jorien is speltherapeut en ingeschreven bij beroepsvereniging NVVS. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden voor deze vaktherapie. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de therapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Ook hierbij is zij aangesloten.

Licentienummer RBCZ: 209227 R

Licentienummer NVVS/FVB: 108202

Marion

Marion is kinder- en jeugdtherapeut en ingeschreven bij beroepsvereniging VIT. Klik hier om te kijken welke vergoedingen gelden. Sommige zorgverzekeraars stellen als extra voorwaarde dat de therapeut ook is aangesloten bij de koepel RBCZ.TCZ. Ook hierbij is zij aangesloten.

Licentienummer RBCZ: 220166R

VIT

Licentienummer VIT: 784.21.A

Ouder & professional

Onze workshops en trainingen worden niet vergoed door de verzekering. Onze opleidingen zijn BTW vrijgesteld door onze registratie bij het CRKBO.

Vergoed uw verzekeraar de therapie?

Wilt u zeker weten of uw verzekeraar vergoed, dan kun u het beste zelf even bellen. Bij begeleiding van Jorien, geef dan aan dat het om speltherapie gaat. Bij begeleiding van Els, Nancy of Marion, vermeldt dan dat het gaat om integratieve kinder- en jeugdtherapie.

Heeft u hierover meer vragen, neem dan contact met ons op!

Het aanbod

Benieuwd naar onze opleidingen & trainingen?

Meer informatie

Neem contact met ons op