Q&A

Q&A

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien vind je jouw vraag hieronder, anders neem je even contact met ons op we beantwoorden ze graag!

Wordt de begeleiding bij Goudeerlijk vergoed?

De begeleiding voor kinderen wordt vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Lees hier meer over de vergoedingen. Het aanbod voor ouders en professionals valt niet binnen de vergoedingen. Daarvoor kies je wanneer je wilt investeren in jezelf als ouder of professional, gewoon omdat het je zoveel brengt in de toekomst.

Mijn kind is 3 jaar en ik loop met haar tegen dingen aan? Wat is handig om te doen?

Wat tof dat je als ouder met een jonge dochter je verdiept in je rol als ouder en het gedrag van je kind. Je kan als ouder zoveel verschil maken. En hoe jonger je kids zijn, hoe meer impact je kan hebben. Je bent van harte welkom bij de online cursussen en de 2-daagse voor ouders.

Is de online cursus ook geschikt als je kinderen nog klein zijn?

Ja, ja, ja…zeker weten. Hoe jonger, hoe beter. Je hebt als ouder zoveel impact en kan echt verschil maken. Hoe fijn als je al meer weet over gedrag, je kind en jezelf. Je kan daarmee echt het verschil maken. Trouwens als je kinderen al ouder zijn, kun je net zo goed het verschil maken.

Is jullie opleiding tot kindercoach geaccrediteerd?

Jazeker! En daar zijn we maar wat trots op. Hiermee tonen we aan dat onze opleiding post-hbo niveau heeft. Bij deze brede leergang is iedereen welkom die hart voor kinderen heeft. Mocht je een afgeronde HBO-opleiding hebben en willen certificeren op post-hbo niveau.. dat kan! Onze opleiding is voor mensen met de benodigde vooropleiding geaccrediteerd, dan krijg je de post-HBO registratie van de SNRO op je diploma. Hiervoor gelden overigens dezelfde eindopdrachten. Het grote verschil is de literatuurstudie die je zelfstandig doet en dat we die kennis terugvinden in je eindopdrachten. Mocht je hierover meer informatie willen, neem dan even contact met ons op.
We zijn geaccrediteerd door SNRO – Stichting Nederlands Register voor Opleidingen. Dit is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in het particulier onderwijs, met een ruime ervaring in de integrale en complementaire gezondheidszorg.

Ook de verdiepingscursus ‘Kracht van spel’ heeft een accreditatie. Geaccrediteerd door SKJ. Hiermee kan je dus punten behalen wanneer je al geregistreerd bent als hulpverlener bij SKJ.

Hebben jullie een wachtlijst voor de begeleiding van mijn kind?

We streven er altijd naar om binnen één maand de begeleiding te kunnen starten, omdat we zelf ook niet van wachten houden. Als je eenmaal het besluit hebt genomen om aan de slag te gaan, dan wil je ook gewoon starten toch?! Soms kun je al binnen twee weken starten en soms duurt het ook wel 6 weken.

Schrijf je in voor de inspiratiemail!

Wil je gratis kennismaken met Goudeerlijk?
Schrijf je in voor de inspiratiemail!