Marion van Antwerpen

Professionals

KINDER- EN JEUGDTHERAPEUT

Marion van Antwerpen

Mijn naam is Marion van Antwerpen. Met heel veel plezier en passie werk ik bij Goudeerlijk. Ik ben blij om van dit team deel uit te mogen maken.
2

Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, kan ik nu mijn passie voor het begeleiden van kinderen en ouders hier delen. Als kind was ik vaak het stille meisje dat zich heel goed kon aanpassen en sociaal wenselijk kon zijn. Dit kan ik nog steeds goed en heeft mij als kwaliteiten opgeleverd dat ik goed kan luisteren, mee kan bewegen en tussen de regels door hoor wat er nodig is. Daarnaast gun ik het ieder kind dat het vol vertrouwen zichzelf durft te laten zien en te ontdekken hoe gaaf het is om uitdagingen aan te gaan. Zelf weet ik nu hoe het is om te genieten, buiten de lijntjes te gaan (soms, niet te vaak…), voor jezelf op te komen en te doen waar je blij van wordt.

Eén-op-één en in de groepstrainingen, neem ik kinderen hier graag in mee. Met ouders vind ik het iedere keer weer mooi om samen te ontdekken welke gedachten, gevoelens, overtuigingen er allemaal bij ons spelen in het contact met je kind. Hoe kan ik helpend zijn in wat mijn kind nodig heeft? Elkaar begrijpen zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en geliefd voelt.

Ik woon in ‘s-Gravenzande samen met mijn man en drie jongens. Ik houd van buiten zijn en ik ga dan ook graag hardlopen, wandelen of naar het strand. Ook vind ik het heerlijk om te lezen en mijzelf te verliezen in een andere wereld. Met vriendinnen samen zijn, lachen en een weekendje weg doe ik ook graag.

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Lees meer over ons

Meer weten?

Bekijk ons aanbod!