Maaike Goedendorp

Professionals

KINDER- EN JEUGDTHERAPEUT

Maaike Goedendorp

Mijn naam is Maaike Goedendorp. Ik vind het geweldig om kinderen en ouders te ondersteunen en dan vooral te kijken naar wat wél werkt voor hen. Veiligheid, verbinding en spel vormen de basis van mijn werkwijze met kinderen en ouders, om zo hun ‘beste zelf’ te worden en vanuit ontspanning en vertrouwen te leven.
maaike

Ik had niet lang nodig om te ontdekken dat mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen bij hun persoonlijke groei in plaats van het uitleggen van rekenen en taal. Na een aantal jaar werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht, wilde ik hier iets mee. Om meer de nadruk te kunnen leggen op de ontwikkeling van kinderen heb ik de opleiding tot kindercoach bij Goudeerlijk gevolgd en afgerond. Hier werd ik zo blij van en vond het reuze interessant, dat het voor mij ook direct duidelijk was dat ik door wilde leren tot kinder- en jeugdtherapeut.

Als klein meisje had ik zelf ook graag iemand gehad die deze reis met mij af had kunnen leggen. Iemand die met je meeloopt om het vertrouwen in jezelf te vinden en te laten groeien. En die je helpt te herinneren dat goed ook goed genoeg is. Inmiddels heb ik niet alleen veel geleerd over het vak, maar onderweg ook zeker over mezelf en sta ik met zoveel meer vertrouwen en ontspanning in het leven.

Verder woon ik samen met mijn vriend in De Lier (en kom ik oorspronkelijk uit Maasland). Ik wandel graag, doe yoga en kom tot rust in de sauna. Ook vind ik mijn ontspanning in creatief bezig zijn. Mensen omschrijven mij als warm, empathisch en een doelgerichte doorzetter.

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Lees meer over ons

Meer weten?

Bekijk ons aanbod!