Jorien

Jorien van der Lee

Professionals

SPELTHERAPEUT

Jorien van der Lee

Hi, mijn naam is Jorien! Mijn grootste drijfveer is om bij te dragen in de wereld en op mijn eigen manier betekenisvol te zijn voor anderen. Ik snap dat je als ouders soms worstelt en zoekende bent in wat je kind nodig heeft. En dat je soms als kind iets nodig hebt, wat je maar moeilijk onder woorden kan brengen en dus vooral in je gedrag laat zien.
ThBFF2as

Vroeger als kind vond ik de wereld mooi, maar ook spannend en overweldigend. Ik had het echt nodig om daarvan bij te komen en mij weer veilig te voelen. Spel was voor mij het middel om dit gevoel weer op te zoeken. De gevoeligheid die mij vroeger regelmatig overspoelde, kan ik nu waardevol inzetten in mijn werk als speltherapeut. Daar komen mijn voelsprieten van pas in het ontmoeten en zien van kinderen en ouders. Mijn eigen ontwikkeling, eerst als medewerker in de jeugdzorg, daarna als speltherapeut én als moeder van drie kinderen geeft mij een mooie bak ervaring. Dat geef ik graag door!

Verder woon ik samen met Gert, vlakbij het strand. De plek waar ik mijn rust kan hervinden en waar ik vanzelf ga glimlachen. Ik hou van mijn koffiemomentje in de ochtend, geniet van een beetje anders, lach soms hard en fiets graag met mijn bakfiets door de duinen.

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Lees meer over ons

Meer weten?

Bekijk ons aanbod!