Els van der Wel

Professionals

OPRICHTER/KINDER- EN JEUGDTHERAPEUT/TRAINER

Els van der Wel

Mijn naam is Els en ik ben oprichter van Goudeerlijk (gestart in 2009 als Goudvinder). Mijn missie is een veilig huis bieden waar kinderen, ouders en professionals zichzelf (terug)vinden.
image-7

Ik ben als puber namelijk best onzeker geweest en overschreeuwde dat met veel lol en een hoop herrie. Eigenlijk was ik hartstikke gevoelig en dat was -met terugwerkende kracht- best lastig. Nu zet ik dat gevoelige stuk juist in tijdens de begeleiding, helemaal op mijn eigen wijze. Ik geloof er zo in dat iedereen het helemaal op zijn eigen manier mag -zelfs moet- doen. Ik begeleid en train met warmte en enthousiasme en houd ervan om de diepgang op te zoeken en het daarna zo praktisch mogelijk in te zetten.

Mijn missie om meer blije en ontspannen kinderen in de wereld te zien begon al als leerkracht en later als kindertherapeut. Met passie volg ik jaarlijks zelf een opleiding, natuurlijk om kennis op te slurpen die ik kan overdragen. En ook zeker omdat ik keer op keer merk dat het me een leuker mens maakt naarmate ik mezelf en mijn roots beter leer kennen.

Verder ben ik getrouwd met Rutger en moeder van drie kids. Wandel ik graag met onze hond over het strand. Start ik dagelijks met een meditatie of ademhalingsoefening, zwem ik jaarrond in de (koude) zee en ben ik dol op paprika ribbelchips.

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Lees meer over ons

Meer weten?

Bekijk ons aanbod!