Els van der Wel

Professionals

OPRICHTER/KINDER- EN JEUGDTHERAPEUT/TRAINER

Els van der Wel

Samen met Christine en ons fantastische team werken we dagelijks vol vuur aan onze Goudeerlijke missie: een wereld vol blij en ontspannen kinderen. Een plek zijn waar kinderen, jongeren, ouders en professionals helemaal zichzelf kunnen zijn.
image-7

Wanneer je het hebt over gevoelige mensen, dan zou ik achter ieder kenmerk een vinkje kunnen zetten. Met terugwerkende kracht was dat vroeger best lastig, vooral omdat ik aan de buitenkant iets anders liet zien. Nu zet ik dat gevoelige stuk juist in tijdens de begeleiding, helemaal op mijn eigen wijze. Ik geloof erin dat iedereen het helemaal op zijn eigen manier mag doen. Ik begeleid en train met eerlijkheid, enthousiasme en een portie humor en houd ervan om de diepgang op te zoeken en het daarnaast zo praktisch mogelijk in te zetten.

Mijn missie om meer blije en ontspannen kinderen in de wereld te zien begon al als leerkracht en later als kinder- en jeugdtherapeut. Met passie volg ik jaarlijks zelf een opleiding, natuurlijk om kennis op te slurpen die ik kan overdragen. En ook zeker omdat ik keer op keer merk dat het me een leuker mens maakt naarmate ik mezelf en mijn roots beter leer kennen. Inmiddels gebruik ik mijn expertise als systemisch therapeut, NLP-trainer en kinder- en jeugdtherapeut als in alles wat ik doe.

Ik ben de vrouw van Rutger en moeder van drie kinderen. Verder wandel ik graag met onze hond over het strand. Start ik de dag met een meditatie, yoga of sport, zwem ik graag in de (koude) zee en ben ik dol op reizen.

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Lees meer over ons

Meer weten?

Bekijk ons aanbod!