Christine Kuiper

Team

OPRICHTER/(NLP)TRAINER/COACH

Christine Kuiper

Hi, mijn naam is Christine Kuiper. Samen met Els en ons team werken wij aan onze gezamelijke missie: meer blije en ontspannen kinderen in de wereld. Als we daar beginnen… hoe zou de wereld er dan uitzien?
Goudeerlijk contact opnemen

Zelf ben ik moeder, en ook niet perfect. Ik heb veel mogen leren als moeder en dat heeft mij enorm geholpen. Als kind kende ik het goed om rustig te blijven en overzicht te houden; dat was toen heel helpend. Daarmee ben ik een beetje in mijn hoofd gaan wonen zeg ik weleens. Dat gecombineerd met een tikje perfectionisme..zie hier het recept voor piekeren en heel hard je best doen. Dit heeft me veel gebracht en ook veel gekost. Tegenwoordig door alle opleidingen en tools doe ik het anders.  Dat vind je ook terug in mijn trainingen en coachen. Ik combineer hoofd en hart, beide super belangrijk als ze in evenwicht zijn. Ik ben dol op diepgaande gesprekken, hou wel van een goede grap (het leven is vaak al zo zwaar) en vind het heerlijk om theorie lekker praktisch te maken.

Mijn roots liggen op verschillende vlakken. Therapeutisch als logopedist, en vervolgens jarenlang heb ik in het onderwijs als leerkracht en IB-er gewerkt. Inmiddels ben ik NLP-trainer, opleider van diverse coachopleidingen (o.a. ADHD-Nederland) en natuurlijk bij Goudeerlijk als opleider in de Kindercoachopleiding. De opleiding waar voor mij alles in samenkomt!

Samen met Wouter heb ik 2 kinderen en een lieve hond.  Ben gek op chocolade (altijd wel ergens een noodvoorraad in huis) en vind ik sporten en yoga heerlijk.

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Lees meer over ons

Meer weten?

Bekijk ons aanbod!