Praktijk

Neem een kijkje in de

Praktijk

Misschien spelen er nog wat vragen of onzekerheden? Wat kan ik verwachten? Hoe gaat het er aan toe? We vertellen graag meer over onze praktijk, een kijkje in onze keuken. Zo krijg je iets meer gevoel bij waar we voor staan en krijg je een beeld bij Goudeerlijk. Kijk je met ons mee?
Praktijk

Maak kennis met Chris & Els

Welkom in onze praktijk in Monster. Onze missie is een wereld met zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen. En dit doen wij door te werken met kinderen, individueel maar ook in groepen. Met ouders want natuurlijk hebben zij invloed op elkaar. En met professionals dus mensen die met kinderen willen werken. Dit doen we niet alleen maar met een heel mooi team van therapeuten en specialisten, ieder met haar eigen kwaliteit. We gaan niet aan de slag met trucjes. We vinden het belangrijk om te kijken achter het gedrag voor het lange termijn effect. We zijn van diepgang maar ook nuchterheid, relativeren. Wij zijn ook moeder, ook wij zijn lang niet perfect maar wel echt. Een lekkere combinatie voor iedereen die wil leren. Wees welkom!

Praktijk

Jorien over haar werk

Met kinderen praten kan, maar daarmee kom je soms niet tot de kern. Daarom werk ik spelenderwijs; veilig en laagdrempelig. Via beelden uiting geven aan wat van binnen speelt. Dat kan bijvoorbeeld via tekenen, handpoppen,  vanuit de hangmat of je wereld neerzetten in de zandbak. Ieder kind zoekt zijn eigen manier. Ik luister, zie en voel…  Ik geef ruimte en aandacht voor alles wat speelt. Om zo een kind beter te leren begrijpen.  In oudergesprekken wil ik samen kijken wat nodig is voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Voel je welkom!
Praktijk

Nancy over haar werk

Vanuit de overtuiging dat alle kinderen alles in zich hebben om tot groei te komen geniet ik van het werken met kinderen en hun ouders. We gaan met elkaar op zoek naar de eigen talenten en mogelijkheden en ontdekken hoe ze deze meer kunnen inzetten. Het zelfvertrouwen groeit en de kinderen stralen! Ik ben zelf moeder en weet wat voor klus opvoeden af en toe kan zijn.
We gaan dan ook niet voor trucjes, maar voor resultaten op de lange termijn.

Het aanbod

Benieuwd naar onze opleidingen & trainingen?

HET TEAM

Wie zit er achter Goudeerlijk?

Goudeerlijk team