Goudeerlijk

Ons verhaal

Over ons

Wij willen de wereld een beetje mooier maken. We streven ernaar zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen in onze wereld te zien. Kinderen en ouders worden gezien en mogen er zijn zoals ze zijn.

Ons verhaal

In 2009 richtte Els de praktijk Goudvinder op, ze begeleidde daar kinderen en ouders die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Motto was toen al dat je samen sterker staat. We werken niet alleen met het kind. Jij als ouder of professional bent belangrijk in het leven van het kind en samen kunnen we zoveel meer. Van daaruit zijn we sindsdien gegroeid tot een team met allemaal gedreven specialisten die met elkaar ernaar streven de wereld een beetje mooier te maken. Alle specialisten binnen goudeerlijk hebben kinderen en weten dat opvoeden een klus is….en je doet maar wat. Je krijgt er geen gebruiksaanwijzing bij tijdens de geboorte. Er moest ondersteuning voor ouders en professionals komen…zoals we dat gewend waren te doen: echt en eerlijk! Dus zocht Els Chris op, want samen sta je sterk. En laat Chris nu een prachtige aanvulling zijn, waarmee Els mooie workshops, training en opleiding geeft voor ouders en professionals. Een sterk team! En hoe mooi is het, dat we op deze manier merken dat we echt een grote bijdrage hebben. Ouders en professionals maken nu zelf het grote verschil. Ze krijgen inzichten en tools zodat er nog meer blije en ontspannen kinderen zijn.

Missie & visie

We willen de wereld een beetje mooier maken. We streven ernaar zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen in onze wereld te zien. We geloven erin dat wij dat steuntje in de rug kunnen bieden dat ervoor zorgt dat er meer blije en ontspannen kinderen zijn. We willen er zijn voor kinderen op het moment dat ze het nodig hebben. Ouders en kind zijn verbonden. Het welzijn van ouders heeft invloed op het kind. Door ook ouders te begeleiden, krijgen ouder en kind een betere relatie. Kinderen en ouders worden gezien en mogen er zijn zoals ze zijn.

Waarom?

Goudeerlijk is er voor iedereen die hart heeft voor kinderen.

We willen de wereld een beetje mooier maken. We streven ernaar zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen in onze wereld te zien. We geloven erin dat wij dat steuntje in de rug kunnen bieden dat ervoor zorgt dat er meer blije en ontspannen kinderen zijn. We willen er zijn voor kinderen op het moment dat ze het nodig hebben.

Ouders en kind zijn verbonden. Het welzijn van ouders heeft invloed op het kind. Door ook ouders te begeleiden, krijgen ouder en kind een betere relatie. Kinderen en ouders worden gezien en mogen er zijn zoals ze zijn.

Professioneel en ervaren

Bakken aan ervaring en professionaliteit vind je bij ons. Langer dan 20 jaar ervaring en opleiding.

Eerlijk en vertrouwd

Vanuit vertrouwen zullen we je eerlijk begeleiden. Zodat jij aan de slag kan met wat er werkelijk speelt.

Praktisch en nuchter

Onze Westlandse roots maken dat je de hulp praktisch en direct kunt gebruiken!

Nuchter en diepgang

Juist vanwege die nuchterheid kunnen we diep gaan werken. We gaan voor het lange termijn-effect.

Het aanbod

Benieuwd naar onze opleidingen & trainingen?

HET TEAM

Wie zit er achter Goudeerlijk?

Goudeerlijk team