Persoonlijke coaching

Online

Voor ouders

Persoonlijke coaching

Tijdens de coaching kijken we verder dan alleen jouw gedrag. Samen onderzoeken we wat er achter jouw gedrag speelt. Zodat je duurzame verandering krijgt waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Over de coaching

In je dagelijkse leven loop je er telkens weer tegenaan. Je neemt je regelmatig voor om het anders te doen, maar juist dat lukt niet. Samen onderzoeken we wat er achter jouw gedrag speelt. We gaan in gesprek en ook aan de slag…oefeningen DOEN, want in de ervaring leer je. Zodat je duurzame verandering bewerkstelligt waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Allemaal komen we onze uitdagingen tegen in het leven…onzekerheid, emoties die te veel of te weinig aanwezig zijn, stress, contacten leggen, piekeren, doemdenken, rouw, voor jezelf opkomen, grenzen stellen en alles wat we nu niet genoemd hebben….
We begeleiden je met eerlijkheid, diepgang en een praktische inslag.

Hoe?

Na aanmelding nemen we contact met je op en maken we een eerste afspraak. Tijdens die afspraak maken we kennis, stellen we een doel en gaan we vooral gelijk aan de slag. De meeste mensen hebben zo’n 2 tot 6 keer nodig om grote ontwikkeling te maken.
Ook als ouderkoppel kun je samen opvoedcoaching bij ons doen. Gewoon voor wanneer je opvoedvragen hebt en tegen dingen aanloopt thuis.
Je investering is € 95,- per sessie, die ongeveer een uur duurt (deze begeleiding wordt niet vergoed door de verzekeraar).

Handig om te weten

Belangrijke informatie

In overleg met de coach

Tussen de 2 en 6 afspraken

Kerkpad 2f, Monster

Per sessie €95,-

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

podcast

Luister naar onze podcast

Direct inschrijven

Schrijf je in voor persoonlijke coaching

Over ons

Maak kennis met Goudeerlijk

Ontdek hoe Goudeerlijk is ontstaan, onze missie & visie en leer onze team van professionals kennen!