Aanbod trainingen voor ouders

Onlinecursus: Wat kan jij doen bij (heftige)emoties van jouw kind?

Online

Voor ouders

Online cursus:
Wat kan jij doen bij (heftige) emoties van jouw kind?

Driftbuien, vaak bang of blijven hangen in verdriet… Als ouder is het soms best lastig om hiermee om te gaan. Wat is helpend? Hoe werkt dat bij kinderen? En wat zit er allemaal achter? Dat leer je in deze praktische cursus vol inzichten en tools om aan de slag te gaan.
Handig om te weten

Belangrijke informatie

Te verwachten in voorjaar 2021

Eigen tijd

Lekker thuis

67,- makkelijk te betalen via een betaallink bij het inschrijven

Ontploffen, driftig, super verdrietig, ontroostbaar, angstig zijn en dingen uit de weg gaan…. Hoe ga je om me deze soms heftige emoties….we komen als ouders allemaal situaties tegen die lastig zijn. Sta je langs het voetbalveld met een boos kind, bij zwemles met een kind dat niet durft,  een kind dat thuis regelmatig ontploft en lelijk doet tegen zijn broerjes/zusjes…do we need to say more?

Bij kinderen is het leren omgaan met emoties volop in ontwikkeling. En daar kunnen ze jou als ouder heel goed bij gebruiken! Ze leren het namelijk van mensen om hun heen, heel onbewust. En wat als is dan helpend? Hoe help je ze met het leren omgaan van emoties zodat ze later lekker zichzelf zijn, tegen een stootje kunnen en met beide benen stevig in de wereld staan.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Inmiddels weten we uit de jarenlange ervaring welke kennis toepasbaar is en wat helpt. Dat hebben we samengevat in 6 modules waarbij we bij elke module een basisemotie behandelen.

  • Bang
  • Boos
  • Bedroefd
  • Blij

De laatste module is een Integratiemodule waarin alles samen komt.

Elke module bestaat uit een stukje achtergrond en theorie over de emoties, een filmpje waarin we het een en ander uitleggen en een praktische opdracht waarmee je direct aan de slag kan. We vertellen vanuit onze eigen ervaringen, wij zijn ook ouders en geen perfecte:);Je krijgt naast de link tot de digitale omgeving ook een digitaal werkboek met de opdrachten en de theorie.

Lekker te volgende vanuit je eigen huis, in jouw eigen tempo!

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Ouders

Jane Doe

Ouders aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Direct inschrijven

Schrijf je in voor Ouder Online!

Meer weten?

Bekijk onze veelgestelde vragen!