2-daagse: ‘Duidelijk communiceren met je kind’

Tweedaagse

Voor ouders

Duidelijk communiceren met je kind

Dit is hét moment om de tijd te nemen en in te zoomen. Om je te laten inspireren op een nieuwe manier te kijken en erachter te komen wat jou helpt.
Handig om te weten

Belangrijke informatie

Eerstvolgende 2-daagse: 14 oktober & 18 november

9:30- 16:30

Heijdse pad 1, Monster

175,- per persoon

Over de 2-daagse:
Duidelijk communiceren met je kind

Wat gaat er toch in dat koppie om? Wat maakt mijn kind soms een drama. Wat gebeurt er nu echt van binnen? Heeft mijn kind eigenlijk wel zelfvertrouwen? En waarom zulke heftige emoties? Is het wel gezond dat mijn kind niet zoveel emoties toont?
En eigenlijk baal ik ervan als ik dan toch weer uit mijn dak ben gegaan….dan voel ik me gelijk erna weer schuldig. Of ik heb het maar laten gaan…het heeft toch geen zin om mijn grens aan te geven, ze luisteren toch niet. Pfff, om soms moedeloos van te worden.

Kinderen opvoeden…het is nog een hele klus. Zijn we gelijk met je eens.

Lange termijn-effect
Na mee gedaan te hebben, hebben veel ouders gemerkt dat ze gemakkelijker een gesprek hebben met hun kind: een echt gesprek! En beter begrijpen waarom hun kind doet wat hij doet. Hoe het zit met die boosheid of die angst om het fout te doen. Negatieve gedachten en uitspraken van hun kind kunnen ze met vertrouwen op reageren. Met die inzichten op zak, gaan ze anders om met alles wat er thuis gebeurt. Daardoor staan ze thuis niet zo vaak meer machteloos, maar merken ze dat ze regie hebben. Vol vertrouwen op een andere manier reageren. Heerlijk hoeveel rust dat geeft. Een echte investering voor jou en je kind op de hele lange termijn!

Inspireren met hoofd en hart
Dit is het moment om de tijd te nemen en in te zoomen. Om je te laten inspireren op een nieuwe manier te kijken en erachter te komen wat jou helpt.

  • Vanuit HOOFD – we zijn gewend te onderzoeken wat de structuur erachter is. We werken met praktische modellen die ervoor zorgen dat je een lange termijneffect hebt.
  • Vanuit HART – we geloven niet in goed of fout. Het ouderhart is puur; je wilt het beste voor je kind. Maar soms werkt het gewoon niet wat je doet. Liefdevol kijken we met je mee hoe het anders kan.

Wat het oplevert?

Fijne, echte gesprekken tussen jou EN je kind

Je leert de functies van emoties kennen, waar ze voor staan en hoe je ermee om kan gaan

Je hebt veel meer duidelijkheid en daardoor regie over je eigen reactie en actie

Je krijgt meer zelfvertrouwen als ouder en weet hoe je kind (nog) meer zelfvertrouwen krijgt

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de
Ouder 2-daagse!

Meer weten?

Bekijk onze veelgestelde vragen!