Kinderspecialisten

Kinderspecialisten

De mensen achter Goudeerlijk

Kinderspecialisten

Ons team van kinderspecialisten bestaat uit kindertherapeuten / ervaringsdeskundige vanuit het onderwijs en de jeugdhulpverlening met ieder hun eigen expertise. Die zowel ouder als kind een unieke begeleiding bieden.

Els

Specialisatie: jongeren

Els van der Wel

In 2009 ben ik vol enthousiasme gestart met Goudvinder (nu Goudeerlijk). Ik mag werken met een fantastisch team met therapeuten die elk hun eigen karakter en expertise meebrengen.
Met de overtuiging dat iedereen alles in zich heeft, vind ik het een feest om jong en oud te begeleiden, individueel of in de groep, om juist henzelf tot dit inzicht te zien komen.
Ik woon met mijn man en drie kinderen in Hoek van Holland.
Mensen omschrijven mij als enthousiast, open, doelgericht en warm.

Specialisatie: speltherapie

Jorien van der Lee

Mijn passie is om spelenderwijs in contact te gaan met kinderen en hen zo beter te begrijpen. Via spel kunnen kinderen zich uiten op een vrije manier. En dat is mijn doel! Van daaruit kan verandering plaatsvinden. En dit alles in nauwe samenwerking met ouders en/of school.
Mijn achtergrond ligt in de jeugdhulpverlening waar ik jarenlang gewerkt heb. Van alles heb ik in die periode meegemaakt en daarom is mij weinig onbekend.
Ik woon in Hoek van Holland en ben moeder van drie kinderen.
Mensen omschrijven mij als open, spontaan en invoelend.

Jorien

Nancy

Specialisatie: AD(H)D

Nancy Dieks

Mijn hele werkzame leven heb ik kunnen doen wat ik het leukste vind; met kinderen werken!
Ik heb jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. En nu al weer heel wat jaren bij Goudeerlijk. Hier kan ik nog meer impact hebben op ouders en kinderen met een hulpvraag. Ik vind het iedere dag weer genieten om samen met kinderen op zoek te gaan naar hun “goud”.
Ik woon in Den Hoorn samen met mijn man Jochem en onze tweeling jongens.
Mensen omschrijven mij als relaxed, betrouwbaar en oplossingsgericht.

Het aanbod

Benieuwd naar onze opleidingen & trainingen?

HET TEAM

Wie zit er achter Goudeerlijk?

Goudeerlijk team