Kinderspecialisten

Kinderspecialisten

De mensen achter Goudeerlijk

Kinderspecialisten

Ons team van kinderspecialisten bestaat uit kindertherapeuten. Ze hebben allemaal extra ervaring vanuit het onderwijs of de jeugdhulpverlening met ieder hun eigen expertise. Die zowel ouder als kind een unieke begeleiding bieden.
Specialisatie: speltherapie

Jorien van der Lee

Mijn passie is om spelenderwijs in contact te gaan met kinderen en hen zo beter te begrijpen. Via spel kunnen kinderen zich uiten op een vrije manier. En dat is mijn doel! Van daaruit kan verandering plaatsvinden. En dit alles in nauwe samenwerking met ouders en/of school.
Mijn achtergrond ligt in de jeugdhulpverlening waar ik jarenlang gewerkt heb. Van alles heb ik in die periode meegemaakt en daarom is mij weinig onbekend.
Ik woon in Hoek van Holland en ben moeder van drie kinderen.
Mensen omschrijven mij als open, spontaan en invoelend.

Jorien

Nancy

Specialisatie: AD(H)D

Nancy Dieks

Mijn hele werkzame leven heb ik kunnen doen wat ik het leukste vind; met kinderen werken!
Ik heb jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. En nu al weer heel wat jaren bij Goudeerlijk. Hier kan ik nog meer impact hebben op ouders en kinderen met een hulpvraag. Ik vind het iedere dag weer genieten om samen met kinderen op zoek te gaan naar hun “goud”.
Ik woon in Den Hoorn samen met mijn man Jochem en onze tweeling jongens.
Mensen omschrijven mij als relaxed, betrouwbaar en oplossingsgericht.

Specialisatie: hoogbegaafdheid

Marion van Antwerpen

Na heel wat jaren met kinderen in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik nu mijn passie gevonden in het begeleiden  van kinderen en ouders. Ik vind het steeds weer een gave uitdaging om samen op zoek te gaan naar wat kinderen nodig hebben om te kunnen groeien. Elkaar begrijpen zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en geliefd voelt. Ik woon in ‘s-Gravenzande samen met mijn man en drie jongens. Mensen omschrijven mij als invoelend, zorgvuldig en inspirerend.

Marion

Het aanbod

Benieuwd naar onze opleidingen & trainingen?

HET TEAM

Wie zit er achter Goudeerlijk?

Goudeerlijk team