Jongeren

Jongeren

Vind jezelf opnieuw uit

Jongeren

In een veilige sfeer bouwen we aan datgene wat jouw uitdaging is in je leven. Tijdens de begeleiding vind je jezelf -opnieuw- uit!

Over de begeleiding

Bij ons krijg je één-op-één begeleiding op maat. Maak jij een zoektocht door? Wie ben ik, met wie ga ik om, waar ben ik tevreden over en vooral waar ben ik ontevreden over? Piekeren, twijfelen, onzekerheid, doemdenken, grote vragen, kleine vragen: je bent welkom! Nee, we gaan niet alleen maar praten… Uitwisselen met elkaar zal worden afgewisseld met uitleg en het doen van fijne ervaringsoefeningen. Tijdens de begeleiding vind je jezelf -opnieuw- uit!

Verloop

Van 13 tot 18 jaar

Na aanmelding nodigen we je uit voor een eerste afspraak. Je ouders kiezen of zij eerst zelf op intakegesprek komen of dat jij gelijk de eerste keer mag komen (dan is één van je ouders het beginstuk ook van harte welkom). Tijdens deze eerste afspraak maken we een plan van aanpak met elkaar en kiezen we hoe het begeleidingstraject eruit komt te zien. We starten altijd met een basistraject van 7 afspraken, de kosten daarvan zijn € 595,-

Kijk bij de veelgestelde vragen als je wilt weten hoe het zit met vergoedingen.

Vanaf 18 jaar

Na je aanmelding nemen we contact met je op om een eerste afspraak te maken. Samen maken we een plan van aanpak met elkaar en kiezen we hoe het begeleidingstraject eruit komt te zien: een paar afspraken prikken of per keer kijken en afspreken. Je investering is € 95,- per sessie, die ongeveer een uur duurt (deze begeleiding wordt niet vergoed door de verzekeraar).

Handig om te weten

Belangrijke informatie

In overleg met de therapeut

Tussen de 2 en 6 maanden

Kerkpad 2f, Monster

Lees even verder voor de duidelijkheid

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Kind aan het woord

“Ik heb hier heel heel veel geleerd”

Ik vond het spannend om hier de eerste keer te komen maar toen bleek dat ik het heel leuk vond. En ik heb hier heel veel geleerd. Vol op mezelf te zijn.

— Noa

podcast

Luister naar onze podcast

Direct inschrijven

Schrijf je in voor Jongeren

Over ons

Maak kennis met Goudeerlijk

Ontdek hoe Goudeerlijk is ontstaan, onze missie & visie en leer onze team van professionals kennen!