Team

De mensen achter Goudeerlijk

Het team

Met een bevlogen team werken we elke dag aan onze missie: zoveel mogelijk blije & ontspannen kinderen. Wil je ons iets beter leren kennen? Lees dan verder…
Oprichter/kinder- en jeugdtherapeut/trainer

Els van der Wel

Chris over Els: Als je me vraagt om Els te beschrijven dan komen de woorden warm en vertrouwd naar boven. Iemand bij wie je fijn je verhaal kwijt kan, die echt naar je luistert. Bij Els voel je je gauw vertrouwd. Haar enthousiasme is aanstekelijk.
Daarnaast is zij ontzettend deskundig op het gebied van kinderen. Ze heeft een schat aan ervaring met het werken met kinderen en ouders en dat merk je direct. Els weet wat werkt en kan naast kennis bijbrengen je ook heel praktisch helpen. Want ze is lekker nuchter. Haar missie om meer blije en ontspannen kinderen in de wereld te zien begon al als leerkracht en later als kindertherapeut. Els kijkt verder dan het probleem en heeft al vele honderden kinderen en gezinnen geholpen.
Els is getrouwd met Rutger en is moeder van drie kids.

Els

Christine

Oprichter/(NLP)Trainer/Coach

Christine Kuiper

Els over Chris: Chris is lief, betrouwbaar en eerlijk. Ze weet waar ze het over heeft en is een kei in de theorie vertalen naar de praktijk. Iemand waarbij je compleet jezelf mag zijn. Als je meer wilt leren én te weten wil komen over jezelf, dan ben je aan het goede adres. Chris kan met een paar vragen bij de kern komen. Ik ken haar als een harde werker, doorzetter en ze leert graag nieuwe dingen. Ze gaat niet voor half werk, het moet goed zijn en kloppen. Je snapt…heerlijk om met haar te werken.
Als logopedist, leerkracht, Intern Begeleider heeft ze altijd al gewerkt met kinderen en hun ouders. Nu is ze een kei van een NLP-trainer en coach voor volwassenen. Chris is echt een trainer waarmee je lol kunt maken en direct daarna zomaar weer een paar inzichten kan krijgen. Ze is getrouwd met Wouter en heeft twee kinderen.

Speltherapeut

Jorien van der Lee

Mijn passie is om spelenderwijs in contact te gaan met kinderen en hen zo beter te begrijpen. Via spel kunnen kinderen zich uiten op een vrije manier. En dat is mijn doel! Van daaruit kan verandering plaatsvinden. En dit alles in nauwe samenwerking met ouders en/of school.
Mijn achtergrond ligt in de jeugdhulpverlening waar ik jarenlang gewerkt heb. Van alles heb ik in die periode meegemaakt en daarom is mij weinig onbekend.
Ik woon in Hoek van Holland en ben moeder van drie kinderen.
Mensen omschrijven mij als open, spontaan en invoelend.

Jorien

Nancy

Kinder- en jeugdtherapeut

Nancy Dieks

Mijn hele werkzame leven heb ik kunnen doen wat ik het leukste vind; met kinderen werken!
Ik heb jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. En nu al weer heel wat jaren bij Goudeerlijk. Hier kan ik nog meer impact hebben op ouders en kinderen met een hulpvraag. Ik vind het iedere dag weer genieten om samen met kinderen op zoek te gaan naar hun “goud”.
Ik woon in Den Hoorn samen met mijn man Jochem en onze tweeling jongens.
Mensen omschrijven mij als relaxed, betrouwbaar en oplossingsgericht.

Kinder- en jeugdtherapeut

Marion van Antwerpen

Na heel wat jaren met kinderen in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik nu mijn passie gevonden in het begeleiden  van kinderen en ouders. Ik vind het steeds weer een gave uitdaging om samen op zoek te gaan naar wat kinderen nodig hebben om te kunnen groeien. Elkaar begrijpen zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en geliefd voelt. Ik woon in ‘s-Gravenzande samen met mijn man en drie jongens. Mensen omschrijven mij als invoelend, zorgvuldig en inspirerend.

Marion

Ons team

Bekijk onze kinderspecialisten!

MEER WETEN?

Bekijk onze veelgestelde vragen!

Goudeerlijk team