Team

De mensen achter Goudeerlijk

Het team

Wij zijn Chris en Els bedenkers en oprichtsters van Goudeerlijk voor kind, ouder & professional. Wil je ons iets beter leren kennen? Lees dan verder..
Therapeut/trainer

Chris aan het woord over Els

Als je me vraagt om Els te beschrijven dan komen de woorden warm en vertrouwd naar boven. Iemand bij wie je fijn je verhaal kwijt kan, die echt naar je luistert. Bij Els voel je je gauw vertrouwd. Haar enthousiasme is aanstekelijk.
Daarnaast is zij ontzettend deskundig op het gebied van kinderen. Ze heeft een schat aan ervaring met het werken met kinderen en ouders en dat merk je direct. Els weet wat werkt en kan naast kennis bijbrengen je ook heel praktisch helpen. Want ze is lekker nuchter. Haar missie om meer blije en ontspannen kinderen in de wereld te zien begon al als leerkracht en later als kindertherapeut. Els kijkt verder dan het probleem en heeft al vele honderden kinderen en gezinnen geholpen.
Els is getrouwd met Rutger en is moeder van drie kids.

Els

Christine

(NLP)Trainer/Coach

Els aan het woord over Chris…

Chris is lief, betrouwbaar en eerlijk. Ze weet waar ze het over heeft en is een kei in de theorie vertalen naar de praktijk. Iemand waarbij je compleet jezelf mag zijn. Als je meer wilt leren én te weten wil komen over jezelf, dan ben je aan het goede adres. Chris kan met een paar vragen bij de kern komen. Ik ken haar als een harde werker, doorzetter en ze leert graag nieuwe dingen. Ze gaat niet voor half werk, het moet goed zijn en kloppen. Je snapt…heerlijk om met haar te werken.
Als logopedist, leerkracht, Intern Begeleider heeft ze altijd al gewerkt met kinderen en hun ouders. Nu is ze een kei van een NLP-trainer en coach voor volwassenen. Chris is echt een trainer waarmee je lol kunt maken en direct daarna zomaar weer een paar inzichten kan krijgen. Ze is getrouwd met Wouter en heeft twee kinderen.

Ons team

Bekijk onze kinderspecialisten!

MEER WETEN?

Bekijk onze veelgestelde vragen!

Goudeerlijk team