Team

De mensen achter Goudeerlijk

Het team

Met een bevlogen team werken we elke dag aan onze missie: zoveel mogelijk blije & ontspannen kinderen. Wil je ons iets beter leren kennen? Lees dan verder…
Oprichter/kinder- en jeugdtherapeut/trainer

Els van der Wel

Mijn naam is Els en ik ben oprichter van Goudeerlijk (gestart in 2009 als Goudvinder). Mijn missie is een veilig huis bieden waar kinderen, ouders en professionals zichzelf (terug)vinden. Ik ben als puber namelijk best onzeker geweest en overschreeuwde dat met veel lol en een hoop herrie. Eigenlijk was ik hartstikke gevoelig en dat was -met terugwerkende kracht- best lastig. Nu zet ik dat gevoelige stuk juist in tijdens de begeleiding, helemaal op mijn eigen wijze. Ik geloof er zo in dat iedereen het helemaal op zijn eigen manier mag -zelfs moet- doen. Ik begeleid en train met warmte en enthousiasme en houd ervan om de diepgang op te zoeken en het daarna zo praktisch mogelijk in te zetten.

Mijn missie om meer blije en ontspannen kinderen in de wereld te zien begon al als leerkracht en later als kindertherapeut. Met passie volg ik jaarlijks zelf een opleiding, natuurlijk om kennis op te slurpen die ik kan overdragen. En ook zeker omdat ik keer op keer merk dat het me een leuker mens maakt naarmate ik mezelf en mijn roots beter leer kennen.

Verder ben ik getrouwd met Rutger en moeder van drie kids. Wandel ik graag met onze hond over het strand. Start ik dagelijks met een meditatie of ademhalingsoefening, zwem ik jaarrond in de (koude) zee en ben ik dol op paprika ribbelchips.

Els

Christine

Oprichter/(NLP)Trainer/Coach

Christine Kuiper

Hi, mijn naam is Christine Kuiper. Samen met Els en ons team werken wij aan onze gezamelijke missie: meer blije en ontspannen kinderen in de wereld. Als we daar beginnen..hoe zou de wereld er dan uitzien? Zelf ben ik moeder, en ook niet perfect. Ik heb veel mogen leren als moeder en dat heeft mij enorm geholpen. Als kind kende ik het goed om rustig te blijven en overzicht te houden; dat was toen heel helpend. Daarmee ben ik een beetje in mijn hoofd gaan wonen zeg ik weleens. Dat gecombineerd met een tikje perfectionisme..zie hier het recept voor piekeren en heel hard je best doen. Dit heeft me veel gebracht en ook veel gekost. Tegenwoordig door alle opleidingen en tools doe ik het anders.  Dat vind je ook terug in mijn trainingen en coachen. Ik combineer hoofd en hart, beide super belangrijk als ze in evenwicht zijn. Ik ben dol op diepgaande gesprekken, hou wel van een goede grap (het leven is vaak al zo zwaar) en vind het heerlijk om theorie lekker praktisch te maken.

Mijn roots liggen op verschillende vlakken. Therapeutisch als logopedist, en vervolgens jarenlang heb ik in het onderwijs als leerkracht en IB-er gewerkt. Inmiddels ben ik NLP-trainer, opleider van diverse coachopleidingen (o.a. ADHD-Nederland) en natuurlijk bij Goudeerlijk als opleider in de Kindercoachopleiding. De opleiding waar voor mij alles in samenkomt!

Samen met Wouter heb ik 2 kinderen en een lieve hond.  Ben gek op chocolade (altijd wel ergens een noodvoorraad in huis) en vind ik sporten en yoga heerlijk.

Speltherapeut

Jorien van der Lee

Hi, mijn naam is Jorien! Mijn grootste drijfveer is om bij te dragen in de wereld en op mijn eigen manier betekenisvol te zijn voor anderen. Ik snap dat je als ouders soms worstelt en zoekende bent in wat je kind nodig heeft. En dat je soms als kind iets nodig hebt, wat je maar moeilijk onder woorden kan brengen en dus vooral in je gedrag laat zien.

Vroeger als kind vond ik de wereld mooi, maar ook spannend en overweldigend. Ik had het echt nodig om daarvan bij te komen en mij weer veilig te voelen. Spel was voor mij het middel om dit gevoel weer op te zoeken. De gevoeligheid die mij vroeger regelmatig overspoelde, kan ik nu waardevol inzetten in mijn werk als speltherapeut. Daar komen mijn voelsprieten van pas in het ontmoeten en zien van kinderen en ouders. Mijn eigen ontwikkeling, eerst als medewerker in de jeugdzorg, daarna als speltherapeut én als moeder van drie kinderen geeft mij een mooie bak ervaring. Dat geef ik graag door!

Verder woon ik samen met Gert, vlakbij het strand. De plek waar ik mijn rust kan hervinden en waar ik vanzelf ga glimlachen. Ik hou van mijn koffiemomentje in de ochtend, geniet van een beetje anders, lach soms hard en fiets graag met mijn bakfiets door de duinen.

Jorien

Nancy

Kinder- en jeugdtherapeut

Nancy Dieks

Mijn hele werkzame leven heb ik kunnen doen wat ik het leukste vind; met kinderen werken!
Ik heb jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. En nu al weer heel wat jaren bij Goudeerlijk. Hier kan ik nog meer impact hebben op ouders en kinderen met een hulpvraag. Ik vind het iedere dag weer genieten om samen met kinderen op zoek te gaan naar hun “goud”.
Ik woon in Den Hoorn samen met mijn man Jochem en onze tweeling jongens.
Mensen omschrijven mij als relaxed, betrouwbaar en oplossingsgericht.

Kinder- en jeugdtherapeut

Marion van Antwerpen

Mijn naam is Marion van Antwerpen. Met heel veel plezier en passie werk ik bij Goudeerlijk. Ik ben blij om van dit team deel uit te mogen maken. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, kan ik nu mijn passie voor het begeleiden van kinderen en ouders hier delen. Als kind was ik vaak het stille meisje dat zich heel goed kon aanpassen en sociaal wenselijk kon zijn. Dit kan ik nog steeds goed en heeft mij als kwaliteiten opgeleverd dat ik goed kan luisteren, mee kan bewegen en tussen de regels door hoor wat er nodig is. Daarnaast gun ik het ieder kind dat het vol vertrouwen zichzelf durft te laten zien en te ontdekken hoe gaaf het is om uitdagingen aan te gaan. Zelf weet ik nu hoe het is om te genieten, buiten de lijntjes te gaan (soms, niet te vaak…), voor jezelf op te komen en te doen waar je blij van wordt.

Eén-op-één en in de groepstrainingen, neem ik kinderen hier graag in mee. Met ouders vind ik het iedere keer weer mooi om samen te ontdekken welke gedachten, gevoelens, overtuigingen er allemaal bij ons spelen in het contact met je kind. Hoe kan ik helpend zijn in wat mijn kind nodig heeft? Elkaar begrijpen zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en geliefd voelt.

Ik woon in ‘s-Gravenzande samen met mijn man en drie jongens. Ik houd van buiten zijn en ik ga dan ook graag hardlopen, wandelen of naar het strand. Ook vind ik het heerlijk om te lezen en mijzelf te verliezen in een andere wereld. Met vriendinnen samen zijn, lachen en een weekendje weg doe ik ook graag.

Marion

Joyce

(Systemisch) Coach

Joyce Boers

Coachen raakt zo aan mijn passie; de ander versterken! De ander in zijn kracht mogen zetten maar wel dichtbij mijzelf kunnen blijven geeft mij veel energie.
In mijn coaching is het uitgangspunt dat iedereen de antwoorden en oplossingen al in zich heeft. Daarom is voor mij coachen maatwerk en samenwerken. Samen op pad. Zodat we samen kijken, zonder oordeel en erkennen van dat wat er is.
Want als alles er mag zijn is elke kleine stap een begin van grotere veranderingen.

Ik weet uit eigen ervaring hoe waardevol coaching is. Een investering in en voor jezelf! Hoe meer je kunt leven vanuit jouw eigen kern, hoe meer energie en plezier je gaat ervaren. Je bent meer dan welkom om samen met mij te ontdekken wat jou stap wordt naar een fijner leven.

Ik woon samen met Ronald en onze drie zoons in Den Hoorn.
Mensen omschrijven mij als empathisch, gestructureerd en betrouwbaar.

Kinder- en jeugdtherapeut

Maaike Goedendorp

Mijn naam is Maaike Goedendorp. Ik vind het geweldig om kinderen en ouders te ondersteunen en dan vooral te kijken naar wat wél werkt voor hen. Veiligheid, verbinding en spel vormen de basis van mijn werkwijze met kinderen en ouders, om zo hun ‘beste zelf’ te worden en vanuit ontspanning en vertrouwen te leven.

Ik had niet lang nodig om te ontdekken dat mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen bij hun persoonlijke groei in plaats van het uitleggen van rekenen en taal. Na een aantal jaar werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht, wilde ik hier iets mee. Om meer de nadruk te kunnen leggen op de ontwikkeling van kinderen heb ik de opleiding tot kindercoach bij Goudeerlijk gevolgd en afgerond. Hier werd ik zo blij van en vond het reuze interessant, dat het voor mij ook direct duidelijk was dat ik door wilde leren tot kinder- en jeugdtherapeut.

Als klein meisje had ik zelf ook graag iemand gehad die deze reis met mij af had kunnen leggen. Iemand die met je meeloopt om het vertrouwen in jezelf te vinden en te laten groeien. En die je helpt te herinneren dat goed ook goed genoeg is. Inmiddels heb ik niet alleen veel geleerd over het vak, maar onderweg ook zeker over mezelf en sta ik met zoveel meer vertrouwen en ontspanning in het leven.

Verder woon ik samen met mijn vriend in De Lier (en kom ik oorspronkelijk uit Maasland). Ik wandel graag, doe yoga en kom tot rust in de sauna. Ook vind ik mijn ontspanning in creatief bezig zijn. Mensen omschrijven mij als warm, empathisch en een doelgerichte doorzetter.

Maaike

Ons team

Bekijk onze kinderspecialisten!

MEER WETEN?

Bekijk onze veelgestelde vragen!

Goudeerlijk team