Team

De mensen achter Goudeerlijk

Het team

Met een bevlogen team werken we elke dag aan onze missie: zoveel mogelijk blije & ontspannen kinderen. Wil je ons iets beter leren kennen? Lees dan verder…
Oprichter/kinder- en jeugdtherapeut/trainer

Els van der Wel

Mijn naam is Els en ik ben oprichter van Goudeerlijk (gestart in 2009 als Goudvinder). Mijn missie is een veilig huis bieden waar kinderen, ouders en professionals zichzelf (terug)vinden. Ik ben als puber namelijk best onzeker geweest en overschreeuwde dat met veel lol en een hoop herrie. Eigenlijk was ik hartstikke gevoelig en dat was -met terugwerkende kracht- best lastig. Nu zet ik dat gevoelige stuk juist in tijdens de begeleiding, helemaal op mijn eigen wijze. Ik geloof er zo in dat iedereen het helemaal op zijn eigen manier mag -zelfs moet- doen. Ik begeleid en train met warmte en enthousiasme en houd ervan om de diepgang op te zoeken en het daarna zo praktisch mogelijk in te zetten.
Mijn missie om meer blije en ontspannen kinderen in de wereld te zien begon al als leerkracht en later als kindertherapeut. Met passie volg ik jaarlijks zelf een opleiding, natuurlijk om kennis op te slurpen die ik kan overdragen. En ook zeker omdat ik keer op keer merk dat het me een leuker mens maakt naarmate ik mezelf en mijn roots beter leer kennen.
Verder ben ik getrouwd met Rutger en moeder van drie kids. Wandel ik graag met onze hond over het strand. Start ik dagelijks met een meditatie of ademhalingsoefening, zwem ik jaarrond in de (koude) zee en ben ik dol op paprika ribbelchips.

Els

Christine

Oprichter/(NLP)Trainer/Coach

Christine Kuiper

Els over Chris: Chris is lief, betrouwbaar en eerlijk. Ze weet waar ze het over heeft en is een kei in de theorie vertalen naar de praktijk. Iemand waarbij je compleet jezelf mag zijn. Als je meer wilt leren én te weten wil komen over jezelf, dan ben je aan het goede adres. Chris kan met een paar vragen bij de kern komen. Ik ken haar als een harde werker, doorzetter en ze leert graag nieuwe dingen. Ze gaat niet voor half werk, het moet goed zijn en kloppen. Je snapt…heerlijk om met haar te werken.
Als logopedist, leerkracht, Intern Begeleider heeft ze altijd al gewerkt met kinderen en hun ouders. Nu is ze een kei van een NLP-trainer en coach voor volwassenen. Chris is echt een trainer waarmee je lol kunt maken en direct daarna zomaar weer een paar inzichten kan krijgen. Ze is getrouwd met Wouter en heeft twee kinderen.

Speltherapeut

Jorien van der Lee

Mijn passie is om spelenderwijs in contact te gaan met kinderen en hen zo beter te begrijpen. Via spel kunnen kinderen zich uiten op een vrije manier. En dat is mijn doel! Van daaruit kan verandering plaatsvinden. En dit alles in nauwe samenwerking met ouders en/of school.
Mijn achtergrond ligt in de jeugdhulpverlening waar ik jarenlang gewerkt heb. Van alles heb ik in die periode meegemaakt en daarom is mij weinig onbekend.
Ik woon in Hoek van Holland en ben moeder van drie kinderen.
Mensen omschrijven mij als open, spontaan en invoelend.

Jorien

Nancy

Kinder- en jeugdtherapeut

Nancy Dieks

Mijn hele werkzame leven heb ik kunnen doen wat ik het leukste vind; met kinderen werken!
Ik heb jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. En nu al weer heel wat jaren bij Goudeerlijk. Hier kan ik nog meer impact hebben op ouders en kinderen met een hulpvraag. Ik vind het iedere dag weer genieten om samen met kinderen op zoek te gaan naar hun “goud”.
Ik woon in Den Hoorn samen met mijn man Jochem en onze tweeling jongens.
Mensen omschrijven mij als relaxed, betrouwbaar en oplossingsgericht.

Kinder- en jeugdtherapeut

Marion van Antwerpen

Na heel wat jaren met kinderen in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik nu mijn passie gevonden in het begeleiden  van kinderen en ouders. Ik vind het steeds weer een gave uitdaging om samen op zoek te gaan naar wat kinderen nodig hebben om te kunnen groeien. Elkaar begrijpen zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en geliefd voelt. Ik woon in ‘s-Gravenzande samen met mijn man en drie jongens. Mensen omschrijven mij als invoelend, zorgvuldig en inspirerend.

Marion

Joyce

(Systemisch) Coach

Joyce Boers

Coachen raakt zo aan mijn passie; de ander versterken! De ander in zijn kracht mogen zetten maar wel dichtbij mijzelf kunnen blijven geeft mij veel energie.
In mijn coaching is het uitgangspunt dat iedereen de antwoorden en oplossingen al in zich heeft. Daarom is voor mij coachen maatwerk en samenwerken. Samen op pad.
Zodat we samen kijken, zonder oordeel en erkennen van dat wat er is.
Want als alles er mag zijn is elke kleine stap een begin van grotere veranderingen.
Ik woon samen met Ronald en onze drie zoons in Den Hoorn.
Mensen omschrijven mij als empathisch, gestructureerd en betrouwbaar.

Ons team

Bekijk onze kinderspecialisten!

MEER WETEN?

Bekijk onze veelgestelde vragen!

Goudeerlijk team