Opstellingenavond

Kindercoach

Voor professionals

Opstellingenavond

Ontdek de kracht van opstellingen en de inzichten die ze kunnen geven in je echte leven. Onze opstellingenavonden zijn een unieke gelegenheid om persoonlijke vraagstukken te verkennen en begrijpen. Of je nu worstelt in je ouderschap, met relaties struggelt, werkgerelateerde uitdagingen hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar deze benadering, kom en doe mee aan een avond vol inzichten en verbinding.

Een opstelling is een methode waarbij deelnemers posities innemen om de onderliggende dynamieken van een vraag te verkennen. Het laat snel zien wat er speelt achter gedrag, waardoor patronen aan het licht komen die inzicht bieden voor eventuele oplossingen of veranderingen. Een opstelling brengt beweging!

Dus ben je nieuw met opstellingen en wil je eens kennis maken of al eerder kennis gemaakt hiermee en wil je jezelf verdiepen, je bent van harte welkom! Ook als je onze opleiding Systemisch werken met kinderen en gezinnen overweegt, dan is dit een mooie manier om eens kennis te maken.

Tijdens deze avond zullen we starten met een korte uitleg over systemisch werk, want daar gaan opstellingen over. Daarna is er ruimte voor 2 tot 3 opstellingen.

Iedere aanwezige mag een vraag inbrengen. Je mag ook aanwezig zijn zonder vraag en de avond mee beleven. We doen alle vragen in de ‘hoge hoed’ en trekken een lootje. Je kan dan ook worden gevraagd als representant: dan word je gekozen om een specifiek element te representeren, zoals een familielid, of een aspect van iemands leven. Onze ervaring is dat tijdens opstellingen alle aanwezigen op een onbewuste laag meedoen.

Handig om te weten

Belangrijke informatie

'Special opvoedopstellingen' op 14 oktober 2024

19:00 tot 21:30 uur

Heijdse pad 1, Monster

45,- inclusief koffie/thee

'Special opvoedopstellingen' - tijdens deze avond stellen we vragen over opvoeding op

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

het Goudeerlijk team
Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Geaccrediteerd door

Geaccrediteerd door

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de Opstellingenavond!

✔ Krachtig in zijn eenvoud
✔ Kennismaken met systemisch werk
✔ Altijd eye-openers
✔ Avondworkshop
✔ Systemisch werk
✔ Voor iedereen